صفحه شخصی جلال بهرامی   
 
نام و نام خانوادگی: جلال بهرامی
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی عمومی
تاریخ عضویت:  1390/10/07
 روزنوشت ها    
 

 با 7 تکنیک اعتماد به نفس خود را زیاد کنید بخش عمومی

13


با 7 تکنیک اعتماد به نفس خود را زیاد کنید

این ۷روشی که برای تان شرح داده ایم، می تواند در زندگی شما تفاوت بزرگی را به وجود بیاورد. امتحانش ضرری ندارد!



بیشتر اوقات عادت کرده ایم که خودمان را از دریچه نگاه دیگران بشناسیم و اگر در این راه افراد نگاه خوبی به ما نداشته باشند اعتماد به نفس مان تا اندازه زیادی پایین می آید و اگر شانس با ما باشد و کسی از ما خوشش بیاید، تقریبا در آسمان ها سیر می کنیم اما یادتان باشد که درک ما از خودمان تاثیر زیادی روی نوع نگرش دیگران دارد زیرا آدم ها همان طوری راجع به ما فکر می کنند که ما در مورد خودمان فکر می کنیم. در این بین عوامل زیادی وجود دارند که تحت کنترل ما هستند و می توانیم با رعایت آن اعتماد به نفس مان را بالا ببریم. این ۷روشی که برای تان شرح داده ایم، می تواند در زندگی شما تفاوت بزرگی را به وجود بیاورد. امتحانش ضرری ندارد!

1 - لباس مناسب به تن کنید
وقتی که شما خوب به نظر برسید دیگران دید متفاوتی نسبت به شما پیدا می کنند. با حمام و مرتب کردن سر و صورت و پوشیدن لباس تمیز می توانید اعتماد به نفس لازم را کسب کنید اما آراستگی به این معنا نیست که پول زیادی خرج کنید.می توانید به جای تهیه انبوهی لباس ارزان قیمت، چند تکه لباس با کیفیت مناسب خریداری کنید و با این کار ظاهر خود را آراسته تر کنید.

2 - به نحوه ایستادن خود توجه کنید
اگر با سستی و بی حالی و شانه های افتاده صحبت می کنید، وقتی نسبت به آنچه انجام می دهید علاقه نشان نمی دهید و به خودتان عشق نمی ورزید این به این معناست که شما اعتماد به نفس کافی ندارید. در هنگام صحبت کردن صاف بایستید، سرتان را بالا بگیرید و تماس چشمی داشته باشید. با تمرین این موارد نه تنها احساس مثبتی در دیگران نسبت به خود ایجاد می کنید بلکه احساس قدرت بیشتری نیز می کنید.

3 - در ردیف و صف جلو قرار گیرید
اکثر مردم در مدرسه، اداره و جلسات ترجیح می دهند در ردیف عقب قرار گیرند چون از مورد توجه قرار گرفتن وحشت دارند و در واقع اعتماد به نفس ندارند. تصمیم بگیرید برای رفع آن در ردیف جلو بنشینید و بر ترس خود غلبه کنید. نکته دیگر آنکه افراد با اعتماد به نفس بالا سریع راه می روند، آن ها همیشه جایی برای رفتن و دیدن دارند. حتی اگر عجله ندارید با انرژی حرکت کنیداین باعث می شود مهم به نظر برسید.

4 - با صدای بلند صحبت کنید
اگر جزو گروهی هستید که از صحبت کردن با صدای بلند در جمع وحشت دارید از همین حالا شروع کنید. سعی کنید حداقل یک بار در گروه با صدای رسا صحبت کنید؛ از این روش نه تنها اعتماد به نفس خود را بالا می برید بلکه در جمع دوستان تان محبوب تر نیز می شوید.

5 - سخنران خود باشید
۳۰ تا ۶۰ ثانیه از سخنرانی هایی که اهداف و آرزوهای شما را در بردارد بر روی کاغذ بنویسید و آن را در جلوی آینه با صدای بلند مانند یک سخنران بازگو کنید حتی می توانید در ذهن خود نیز آن را مرور کنید. شاید این کار برای تان قدری خنده دار به نظر برسد اما باور کنید که می تواند معجزه ای را در بالا بردن اعتماد به نفس تان ایجاد کند.

6 - سپاسگزار باشید
به جای آن که به نداشته ها و نقاط ضعف خود تاکید کنید لیستی از چیزهایی که دارید تهیه کنید و هر روز زمانی را به قدردانی و سپاسگزاری اختصاص دهید. موفقیت های گذشته، مهارت های منحصر به فرد و حرکت های مثبت خود را مرور کنید.

7 - از دیگران تعریف کنید
وقتی ما نسبت به خود احساس مثبت نداریم به توهین و غیبت دیگران می پردازیم. برای تغییر آن باید یاد بگیرید از دیگران تعریف و از شایعه پراکنی در مورد دیگران خودداری کنید. با یافتن بهترین ها در دیگران بهترین ها را در خود می یابید.

منبع : aftabir.com

دوشنبه 8 اسفند 1390 ساعت 11:33  
 نظرات    
 
مائده علیشاهی 23:32 دوشنبه 8 اسفند 1390
0
 مائده علیشاهی
چشم...
مهدی حمزه زاده آذر 10:39 سه شنبه 9 اسفند 1390
0
 مهدی حمزه زاده آذر
ایول داش جلال من همه اینا رو انجام میدم. این همه مدت این همه اعتماد به نفس داشتم نگو از اینا بوده
نیما محسون 11:39 سه شنبه 9 اسفند 1390
0
 نیما محسون
مرسی
جلال بهرامی 15:59 چهارشنبه 10 اسفند 1390
0
 جلال بهرامی
بهت تبریک میگم مهدی جان امیدوارم همیشه موفق باشی
سید مراد دادور 16:03 چهارشنبه 10 اسفند 1390
0
 سید مراد دادور
ممنون خیلی خوب و مفید بود
م. مستاجران 07:26 شنبه 13 اسفند 1390
0
 م. مستاجران
به نقل از کیهان: همیشه عالی بودن غیر ممکن است افرادی که می خواهند همیشه عالی باشند هیچ کاری را انجام نمی دهند.

مطمئن باشید چیزی که از آن ترس دارید به آن بدی که شما فکر می کنید نیستند. رو به رو شدن با آنچه شما از آن می ترسید باعث افزایش اعتمادبه نفس می شود.

اشخاصی که اعتماد به نفس بالایی دارند خود و دیگران را تشویق به انجام کارهای خوب کرده و برای خوب بودن و شناخت دیگران به عنوان انسان های خوب تلاش می کنند.

اشخاصی که اعتمادبه نفس بالایی دارند، ارزش خود را برای دوست داشتن دیگران و مورد علاقه واقع شدن از سوی آنان حفظ می کنند. خود را شایسته توجه دانسته و دیگران را نیز مورد توجه قرار می دهند. حرف های دیگران را می شنوند. ارزش خود را برای شناخت خود و اطرافیان حفظ می کنند. خود و دیگران را تشویق به انجام کارهای خوب کرده و برای خوب بودن و شناخت دیگران به عنوان انسان های خوب تلاش می کنند. آنچه در ادامه می خوانید راهکارهایی برای افزایش اعتمادبه نفس است که حجت الاسلام مهدی گرجی آن را بیان نموده است:

1- در مقابل آینه از خود تعریف کنید: این کار در کسب اعتمادبه نفس، بسیار مؤثر است. هر روز صبح چند دقیقه این کار را انجام دهید. سعی کنید هنگام نگاه کردن در آینه به موارد مثبت چهره خود نگاه کرده و از آن تعریف کنید.

2- در حال زندگی کنید: اگر در حال زندگی کنید و تمام انرژی خود را متوجه زندگی در لحظه نمایید، فردای شما هم تضمین خواهد شد. چرا که فردای شما محصول عملکرد صحیح امروز شما است. اگر عمر خود را در حسرت دیروز با نگرانی فردا سپری کنید، لحظه ها را از دست خواهید داد و این به معنی از دست دادن فردا نیز می باشد.

3- دست دادن خود را محکم تر کنید: به اصطلاح شل و وارفته دست ندهید، به خصوص اگر نظامی هستید، محکم و قدرتمند دست بدهید و همچنین گرم و صمیمانه.

4- به موفقیت های خود نگاهی بیندازید: از موفقیت هایی که تاکنون داشته اید، برای خود لیست تهیه کرده و همراه خود داشته باشید و هرگاه احساس عدم اعتمادبه نفس کردید، نگاهی به آن بیندازید.
5- به خودتان تبریک بگویید: حتی از گفتن جمله هایی مانند شب بخیر و دوستت دارم به خود امتناع نورزید. حتی برای خود جشن تولد بگیرید و در کل به خودتان برسید.

6- نیروی نگاه خود را تقویت نمایید: افراد نظامی به خصوص آن هایی که در شغل فرماندهی بوده اند ناخودآگاه نیروی قدرتمندی دارند، اگر می خواهید به آن مرحله برسید، تمرین مؤثر زیر را انجام دهید:
«ساچمه ای سیاه را در وسط سینی قرار دهید، و سعی کنید با نگاه خود از فاصله 2متری آن را حرکت دهید.»

7- همیشه با خود مبلغی پول داشته باشید: وجود مقداری پول در جیب و کیف شما، اعتمادبه نفستان را زیاد می کند، تاکنون شما شاید این موضوع را بسیار تجربه کرده باشید.

8- مهم تر از همه نه گفتن را یاد بگیرید: بسیاری از افراد قدرت نه گفتن را ندارند و این موارد برای آنان مشکل هایی ایجاد نموده است. اگر پیشنهاد یا درخواستی به شما می شود که میل ندارید آن را بپذیرید، با قاطعیت اما با احترام بگویید نه.

9- فکر کنید که اعتماد به نفس بی نظیری دارید: هرگز این فکر را به خود راه ندهید که اعتمادبه نفس ندارید، همیشه سعی کنید نسبت به خود فکرهای مثبت و والایی داشته باشید. اگر خودتان فکر کنید که اعتمادبه نفس ندارید، چه طور انتظار دارید که دیگران فکر کنند که شما اعتمادبه نفس دارید. فراموش نکنید که به هر چه فکر کنید، به سرتان می آید. اگر فکر کنید که کاری را نمی توانید انجام دهید به طور حتم نمی توانید. آنچه مهم است، فقط افکار شماست.

10- سرعت راه رفتن خود را بیشتر کنید: کسی که اعتمادبه نفس دارد گام های مستحکم برمی دارد و هدفمند راه می رود. قوی، قدرتمند و پر انرژی باشید.

11- سر خود را بالا نگه دارید: این کار باعث می شود جریان خون از قلب به مغز (خون شریانی) و از مغز به قلب خون ورید) به آسانی انجام پذیرد. حجم ریه ها افزایش یابد و در واحد زمان، اکسیژن بیشتری با خون مبادله شود. راه های هوایی از قبیل نای، نایژه ها، حلق و بینی تا حدودی در یک امتداد قرار گیرند و تنفس، راحت تر شود، میزان دید بیشتر شود، به برازندگی ظاهری شخص کمک کند و از همه مهم تر، اعتماد به نفس شخص را زیاد می کند.

12- با ترس خود روبه رو شوید: مطمئن باشید چیزی که از آن ترس دارید به آن بدی که شما فکر می کنید نیستند. روبه رو شدن با آنچه شما از آن می ترسید باعث افزایش اعتمادبه نفس می شود.

13- صحبت کنید: اغلب اوقات در مورد یک موقعیت با یک شخص دچار توهماتی می شویم که درست نیستند، اگر شک و تردید و سؤالی برای شما پیش بیاید و آن را رفع نکنید، این شک و تردید روی رفتار شما تأثیر می گذارد.

14- مغلوب نشوید: چیز دیگری را انتخاب کنید. شما با یک تجربه ناموفق مغلوب نمی شوید، به این فکر کنید که آیا هیچ کس قبل از موفقیت شکست نخورده است. تنها چیزی که احتیاج دارید یک راه متفاوت است.

15- عذر تراشی نکنید: شایع ترین بهانه ای که می تواند در برابر هر تغییر مثبتی آورده شود، این است که من ذاتاً این طور هستم یا من این طور بزرگ شده ام، خیر، عذر شما پذیرفته نیست.

16- مهارت های ارتباطی خود را گسترش دهید: در واقع خود باوری و اعتمادبه نفس ریشه در ارتباط با دیگران دارد. داشتن ارتباط اجتماعی به افراد کمک می کند تا واقعیت هایی را در مورد خود بدانند. این افراد می آموزند که در درون اجتماع برخی از افراد توانایی های بیش تر از آن ها و برخی دیگر توانایی های کمتر از آن ها دارند و در واقع آن ها می آموزند که کم توان ترین افراد جامعه در همه ویژگی ها نیستند.

17- در اجتماع بودن را تمرین کنید: به فعالیت هایی ملحق گردید که همواره در ارتباط با دیگران باشید. مانند: باشگاه، کلاس های ورزشی، انجمن های دانشجویی و کلوپ های تفریحی، در این محیط ها همواره باید اجتماعی بوده و با مردم معاشرت کنید. پس از مدتی خواهید دید ارتباط با دیگران برایتان عادی و راحت می شود.

18- از طرد شدن نهراسید: یکی از عامل های اصلی در اعتماد به نفس پایین، ترس از عدم پذیرش (طرد شدن) است. آنچه را که فکر می کنید درست است انجام دهید. به یاد داشته باشید این انتظار اشتباهی است که بخواهیم همیشه مورد پذیرش و تأیید دیگران باشیم.

19- نگرش مثبت داشته باشید: سعی کنید به موفقیت ها و نکات قدرت خود فکر کنید. ترفند کار در این است که خود آگاه (تمرکز حواس به خود) نباشید. اعتماد به نفس پایین، تردید و دودلی هنگامی رخ می دهد که شما به عیوب و نقایص خود فکر می کنید. در عوض افکارتان را سراسر به شخصی که در حال گفت وگو هستید متمرکز گردانید. هم شما اضطراب خود را از خاطر خواهید برد و هم اینکه طرف مقابل از توجه شما خرسند و مشعوف خواهد شد.

20- توقعات خود را کاهش دهید: همیشه عالی بودن غیر ممکن است افرادی که می خواهند همیشه عالی باشند هیچ کاری را انجام نمی دهند.
جلال بهرامی 13:23 شنبه 13 اسفند 1390
0
 جلال بهرامی
خیلی عالی بود بخاطر مطلب مفیدتون ممنونم جناب آقای مستاجران